You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1.You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
2.You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
3.If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Welcome, Guest

How to restart webMethods broker through putty.....
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: How to restart webMethods broker through putty.....

06-29-2014 20:38 #1

  • OFFLINE
    Senior Boarder
  • Join Date: 28-01-2012
    Posts: 42
    Points: 131
Hi,
anybody can pls share any document or commands about How to restart the broker through putty.....
Thanks

06-29-2014 20:54 #2

  • OFFLINE
    Senior Boarder
  • Join Date: 01-07-2011
    Posts: 77
    Points: 613
To start all brokers we need to run this scripit
Location: /opt/wm*/Broker
./ S45broker71 start

To stop all brokers we need to run this scripit
Location: /opt/wm*/Broker
./ S45broker71 stop

If you want to Start Broker.
/opt/wm*/Test/Broker/bin
$./broker_start <Broker sever>

If you want to Stop Broker.
/opt/wm*/Test/Broker/bin
$./broker_stop <Broker sever>

06-29-2014 22:21 #3

  • OFFLINE
    Senior Boarder
  • Join Date: 28-01-2012
    Posts: 42
    Points: 131
Pradip,Thank u very much...
  • Page:
  • 1